ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΝΑΒΑΣΕΙΣ-TAXYTHTA ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

ΠΠ DRIFT 2023 : O Αλέξανδρος Ματθαίου Πρωταθλητής Drift 2

H ομάδα Underdog Racing Team, που αποτελείτε από τους Αθλητές μας , Αλέξανδρο Σπονδυλίδη , Γιάννη Ευγενίδη και Αλέξανδρο Ματθαίου , πήρε μέρος και στον 7ο και τελικό γύρο του Πρωταθλήματος Drift 2023 στο Λουτράκι .

Ένας αγώνας που είχε τα πάνω του και τα κάτω του.

Ξεκινώντας από τα βαθμολογημένα περάσματα του Σαββάτου οι οδηγοί μας , Γιάννης Ευγενίδης και Αλέξανδρος Σπονδυλίδης κατάφεραν να πάρουν την 1η και 11η θέση με 94 και 71 βαθμούς στην κατηγορία DRIFT 1. Στην κατηγορία DRIFT 2 ο Αλέξανδρος Ματθαίου  κατέκτησε την 3η θέση με 75 βαθμούς και την 14η θέση με 71 βαθμούς στην κατηγορία DRIFT 3.

Ο αγώνας της Κυριακής δεν εξελίχθηκε ιδανικά για την ομάδα μας καθώς ο Σπονδυλίδης αποκλείστηκε στην μάχη του για την είσοδο στην 8αδα εξαιτίας μηχανικού προβλήματος με αποτέλεσμα να τερματίσει στην 12η θέση του αγώνα και την 4η θέση του πρωταθλήματος. Ο Γιάννης Ευγενίδης  αποκλείστηκε στην μάχη του για την 4αδα μετά από ένα οδηγικό λάθος και τερμάτισε στην 5η θέση του αγώνα και την 3η θέση του πρωταθλήματος.

Στην κατηγορία DRIFT 2 η σταθερή και επιθετική οδήγηση του Ματθαίου τον έφτασε μέχρι την μάχη της 8αδας τερματίζοντας στην 5η θέση, όμως στέφθηκε πρωταθλητής της κατηγορίας για πρώτη φορά κάνοντας μας όλους περήφανους και χαρούμενους για αυτό το επίτευγμα.

Στην κατηγορία DRIFT 3 ο Ματθαίου  έφτασε μέχρι την μάχη της 8αδας και τερμάτισε στην 8η θέση για τον αγώνα και στην 3η θέση του πρωταθλήματος.

Η φετινή αγωνιστική σεζόν για την ομάδας μας τελείωσε μετά από πολλές συγκινήσεις, ατυχίες, καινούργιες εμπειρίες, νέες φιλίες και τον δικό μας Αλέξανδρο Ματθιου  άξιο πρωταθλητή στην κατηγορία DRIFT 2.

Να θυμίσουμε ότι και οι τρεις αθλητές της ομάδας οδηγούν ΝΙSSAN 350Z με την τεχνική υποστήριξη της RSD  του Πάνου Κωσταντάκου .

 

Αναμένουμε όλοι μας την επόμενη σεζόν με την ίδια τρέλα και αποφασιστικότητα για το καλύτερο αποτέλεσμα

SEE YOU IN 2024

Δελτίο Τύπου

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ 2024

15 & 16 Ιούνη 2024 – 20ο Rally Κορίνθου

31 Μάρτη 2024-8ο Rally Regularity Σικυωνίων -Ι.ΚΤΕΟ ΚΙΑΤΟΥ

23 & 24 Nοέμβρη 2024 – Πρωτάθλημα Crosscar RX – Διαδρόμιο